Σύνδεση  \/ 
ή
 Με χρήση στοιχείων Facebook  Με χρήση στοιχείων Twitter
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.   

Αποστολή εντός Αθηνών

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση και η αποστολή γίνεται δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.
Για μικρότερα ποσά παραγγελιών ενδέχεται να υπάρξει κάποια χρέωση που θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή (Εντός Αθηνών).

Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη.

Στην Αθήνα είναι δυνατή απογευματινή παράδοση και παράδοση την ημέρα του Σαββάτου κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα διακίνησης στο τηλεφωνικό κέντρο 210 555 1100.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-15:00 και 17:00-20:30 και Σάββατο 08:00-14:00), χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα διακίνησης της εταιρίας μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

Αποστολή εκτός Αθηνών

Για τα προϊόντα που θέλετε να σας στείλουμε εκτός Αθηνών η αποστολή γίνεται δωρεάν από εμάς σε πρακτορείο της προτίμησής σας ή σε συνεργαζόμενο δικό μας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Τα κόμιστρα του πρακτορείου μεταφορών κοστολογούνται ανάλογα με το πρακτορείο και τον όγκο της παραγγελίας και επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
Η αποστολή της παραγγελίας σας προϋποθέτει να έχει ξοφληθεί πλήρως η παραγγελία μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς που παραθέτουμε ή μέσω χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας.

logo

Με εμπειρία τριάντα ετών η εταιρεία μας, "Βανδώρος Ιωάννης & Σία Ο.Ε.", παρέχει εμπορεύματα και υπηρεσίες σε καταστήματα χονδρικής, κατασκευαστές, τεχνίτες και ιδιώτες.

Η άψογη τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο και μας τοποθετούν στις υψηλότερες θέσεις της αγοράς.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • ΔιεύθυνσηΟμήρου & Αλκινόου 1
  • ΠεριοχήΜάνδρα Αττικής 19600
  • E-mail: info@dorovan.gr
  • Τηλέφωνο210-5551100
  • Fax: 210-5551170

δωρεαν μεταφορικα

Για όλες τις παραδόσεις εντός Αττικής καθώς και για τις παραδόσεις μέχρι τη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε τα μεταφορικά είναι Δωρεάν!!!

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας και τη μεταφορική.

 

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε άμεσα!